За нас

Фирма М Трейдинг ЕООД е създена през 2007 г. с основен предмет на дейност внос и търговия на аромати и добавки за хранително – вкусовата промишленост.
Дългогодишният ни опит в областта на търговията с аромати и консумативи за ХВП ни дава възможност да подберем и предоставим на нашите клиенти продукти,отговарящи на европейските норми и изисквания, съобразени със спецификата на нашия пазар,с гарантирано добро качество и на приемлива цена.
Предлаганите от нас аромати, подсладители, киселини и консерванти, стабилизиращи системи, оцветители и др. намират широко приложение в производството на безалкохолни напитки, пекарски и сладкарски изделия,сладоледи, млека, кетчуп и майонези, консерви, както и в други сфери на хранителната промишленост.
Наши клиенти са едни от най-големите производители на храни и напитки в страната.
От началото на 2013 г. М Трейдинг е официален представител на фирма Арома Прага – производител на парфюмни композиции и екстракти за козметиката, парфюмерията, производството на миещи и перилни препарати, битова химия, свещи, ароматизатори, автокозметика, ароматизанти за рибни захранки и др.
С голямо внимание и желание ще откликнем на всички Ваши въпроси, като Ви предоставим иновативни и технологични решения свързани с влагането на нашите материали и суровини във Вашето производство.

С удоволствие ще Ви посрешнем в централния ни
търговски офис в гр. Пловдив, Бул. Кукленско Шосе 47.